Nu har KFR-s styrelse genomfört aprils digitala styrelsemöte och vi har hunnit med en hel del under dessa två dagar. Det fungerar fint att ses digitalt och vi ser många fördelar med det, men visst är det ändå något annat att ses på riktigt och så blir det nästa gång när vi möts. Idag har vi konstaterat att Sverige är långt med nyklippta gräsmattor i Skåne och snö tyngda gräsmattor i Jämtland, och en stor variation av vårvinter hos styrelsemedlemmarna som bor däremellan…

Arrangörerna av årets studiedagar i Hälsingland deltog en stund på mötet och det känns roligt att se fram emot samvaro och fina föreläsningar tillsammans med många med Er i Hudiksvall om månad.  Programmet i sin helhet finns nu att återfinna här. Vi har också gått igenom de årsmöteshandlingar till föreningens årsmöte som kommer äga rum i samband med studiedagarna och kan konstatera att föreningen gjort en hel del under det gångna året och har planer för att fortsätta med det även under kommande år. Målsättningen framåt är att publicera några rader på hemsidan efter varje styrelsemöte för att hålla er uppdaterade om det pågående föreningsarbetet.

Vi har också haft träff med föreningens valberedning och förstår att de fortfarande letar efter intresserade familjerådgivare till det viktiga och stimulerande styrelsearbetet, även valberedningen behöver nya medlemmar och det är förstås lite oroande att vår förening har svårt att hitta dig som vill och kan engagera dig i vår yrkesförening. Alla som deltar i styrelsearbetet tycker att det är så givande och viktigt så vi tycker att fler skulle vilja var en del av det! Hör av dig, du som känner dig träffad! Vi ser också fram emot det påbörjade samarbetet med Folkhälsomyndigheten som lett fram till att det den 25 april ges ett digitalt café tillsammans med dem, för att få veta mer om sambanden mellan erfarenhet av familjerådgivning och spelmissbruk, hoppas många av er har möjlighet att vara med, länk till träffen kommer att publiceras på hemsidan och i Facebookgruppen när det närmar sig.