Hej alla KFR-medlemmar!

Det är fantastiskt roligt att kunna meddela att det nu finns en skräddarsydd sexologiutbildning för familjerådgivare som kommer att starta hösten 2014 om det blir tillräckligt många delatagare. Det är Malmö högskola som ger en distansutbildning om 7,5 hp. Det finns en grundlig beskrivning av kursen i bifogad fil.  Kurs i Parsexualitet och familjeliv

Malmö högskola är den institution som vi uppfattar som mest framåt just nu på sexologiområdet. Därför vände vi oss till dem och innehållet är framtaget i samarbete med oss i KFR. Det har resulterat i en utbildning som ger en formell kompetens samtidigt som den är speciellt anpassat för de behov en familjerådgivare har.

Föreläsningarna sker via internet och därför ska alla ha geografiska förutsättningar att delta. Utbildningen kostar 6.500:- + moms. Om du är intresserad så ska du skicka ett mail till Lars Plantin på Malmö högskola senast 18 december med din intresseanmälan. Den är dock inte bindande. Det behöver vara minst 20 intresseanmälningar för att de ska gå vidare med en formell planering. Nästa steg blir sedan att man gör en formell anmälan i mars/april. Det är först då anmälan är bindande.
Ta chansen!
25 november 2013
Annika Lindén för KFR-styrelsen