Än en gång lyfter jag frågan om KFR:s hemsida. Jag har nu haft ansvar för den ett halvår och tycker att det finns mycket matnyttigt att finna på den. Botanisera gärna runt under bland alla sidor och inlägg. Jag har ändrat lite i var saker och ting finns och hoppas att det ska vara mer logiskt. Det går att prenumerera på nya inlägg och ett 60-tal medlemmar har redan aktiverat den tjänsten. Det finns flikar för artiklar, avhandlingar, uppsatser etc men dessa är ganska tomma. Det måste finnas mycket både nytt och gammalt som förtjänar att vara med där.

Jag är övertygad om att det händer saker på alla våra byråer landet runt som förtjänar att delas med fler. Vad vill du berätta om din vardag? Vet du någon som har något att berätta? Hur vill du att hemsidan ska tjäna dig? Ambitionen är att få lite mer liv i den och att den kan vara ett forum för utbyte av kunskaper, efterlysningar, uppmuntran, kontakt mellan mottagningar och medlemmar m.m.

Finns det saker som inte är som de ska – t ex länkar som inte fungerar, gammal information eller ointressant information – hör gärna av er till mig som web-ansvarig på torsten.hemlin@vasteras.se